With Heart Films

" Look with your heart. The heart understands. The heart never lies.
Believe what it feels and trust what it shows."Filmul, emoţia şi poveştile bune sunt temele principale la ediţia cu numărul 9 Frame Concept.
Despre poveştile bune şi cum se nasc ele vorbim cu Stam Tsopanakis și George Kasionis, doi cineaşti originari din Grecia, care s-au specializat în nunţi şi evenimente cu destinaţie specială. 
Premiaţi, cu un background artistic diferit, au pus bazele conceptului "With Heart Films" ca urmare a unei colaborări pentru un film de modă, colaborare ce i-a adus împreună şi le-a deschis oportunitatea de a combina cele două viziuni artistice într-un stil original, creativ, inedit şi caracterizat de o expresivitate excepţională.
Viziunea aparte asupra filmului i-a ajutat să călătorească în cele mai frumoase locuri din lume, pentru a documenta nunți și evenimente, lucru de care sunt mândri, aducându-le în portofoliu filme epice pline de emoţie.

Frame Concept 2019
 With Heart Films

La ediția Frame Concept 2019, într-o sesiune free şi un Master Class de o zi, Wedding start to finish,
pentru cei care vor să aprofundeze în manieră extinsă tainele videografiei de top.

With Heart Films

Multiple premii si distinctii internationale, numeroase articole elogioase publicate in presa de si canalele multimedia de specialitate .
Conferinte, ateliere practice si prezentari in intreaga lume.
Membri activi in organizatii profesionale din domeniu.

With Heart Films Website